Η Εταιρεία

Η πολυετής μας ενασχόληση με τον σχεδιασμό, την μελέτη και την εφαρμογή ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων καθώς και συστημάτων φωτισμού, μας οδήγησε το 2005 στην δημιουργία της εταιρείας DAYLIGHT στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς .

Η εταιρία αναλαμβάνει τον πλήρη σχεδιασμό και την υλοποίηση ηλεκτρικών έργων στον νομό Κεφαλονιάς και στις γύρω περιοχές,προσφέροντας  υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε συνδυασμό με ανταγωνιστικές τιμές  και γρήγορους  χρόνους παράδοσης.

Στο πλαίσιο των εξειδικευμένων υπηρεσιών μας, αναλαμβάνουμε: πλήρη ηλεκτρολογική εγκατάσταση, εγκατάσταση  συστημάτων Bus (Smart Home), εγκατάσταση δικτύων δομημένης Καλωδίωσης, τοποθέτηση θυροτηλεοράσεων-θυροτηλεφώνων, εγκατάσταση Συναγερμών/Καμερών και Συστημάτων Πυρανίχνευσης, εγκατάσταση γειώσεων μελέτες φωτισμού κ.α. 

Επιπλέον, μπορείτε να μας επισκεφτείτε στο φυσικό μας κατάστημα στην Λεωφόρο Βεργωτή 63, για να βρούμε μαζί τις λύσεις που σας ταιριάζουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα φωτιστικών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, διακοπτικού υλικού, συστημάτων αυτοματισμών και ασφαλείας, λαμπτήρων και ηλεκτρολογικού υλικού.

Η προσωπική μας επαφή με τους πελάτες, τους τεχνικούς και τους μηχανικούς κάθε έργου, η πολυετή πείρα μας σε δημόσια και ιδιωτικά έργα  καθώς και η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού μας σε νέες τεχνολογίες,  εγγυάται  την άμεση αντιμετώπιση των ιδιαιτεροτήτων του κάθε έργου, την αποφυγή λαθών και  την ελαχιστοποίηση του κόστους της επένδυσής σας.

Γιατί οι πελάτες μας επιλέγουν;

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

0 %

Ασφάλεια και Εγγύηση υπηρεσιών

0 +

Ευχαριστημένοι Πελάτες

0 +

ολοκληρωμένα ΕΡΓΑ

0 +

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ από όλο τον κόσμο

Θέλετε να υλοποιήσουμε για εσάς κάποιο έργο;

Μην χάνετε χρόνο ζητήστε προσφορά.

Επικοινωνήστε μαζί μας